E tot mai amar gustul painii castigate in strainatate si tot mai pline spitalele de romance depresive! Au plecat din tara ca cand erau in putere si se intorc acasa, mai bolnave decat cei pe care i-au ingrijit ani la rand, pentru cateva sute de euro! Iata un nou reportaj tulburator, marca „Asta-i Romania”, despre Sindromul „Italia”!

E tot mai amar gustul painii castigate in strainatate si tot mai pline spitalele de romance depresive! Au plecat din tara cand erau in putere si se intorc acasa, mai bolnave decat cei pe care i-au ingrijit ani la rand, pentru cateva sute de euro! Iata un nou reportaj tulburator, marca „Asta-i Romania”, despre Sindromul „Italia”!

Continua seria de reportaje despre destinul femeilor, pierdut undeva intre doua tari, si despre depresia care le macina sufletele si a ajuns subiect de studiu pentru medicina moderna, drept Sindromul Italia.

video aici @Asta-i Romania Kanal D Romania

italia2video

Citeste si

ROMANCELE CARE MUNCESC IN ITALIA SUNT UN FEL DE SCLAVE MODERNE PLECATE DE 20 DE ANI DE ACASA DUPA UN PUMN DE BANI!

 

Un gând despre &8222;E tot mai amar gustul painii castigate in strainatate si tot mai pline spitalele de romance depresive! Au plecat din tara ca cand erau in putere si se intorc acasa, mai bolnave decat cei pe care i-au ingrijit ani la rand, pentru cateva sute de euro! Iata un nou reportaj tulburator, marca „Asta-i Romania”, despre Sindromul „Italia”!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s