Atentie! Comunica zilnic cu copilul tau si asculta ce-ti spune! Comunicarea este importanta pentru parinti si vitala pentru copii!

O fetiță de 13 ani, din Prahova, s-ar fi sinucis de dorul mamei plecată la muncă, în Spania @Stirile ProTv

ambulantaO fată de 13 ani, din județul Prahova, s-a sinucis la sfârșitul săptămânii trecute. Se pare că aceasta suferea de dorul mamei, plecată la muncă, în Spania.

Fata de 13 ani, elevă la şcoala din comuna Măgureni, a fost găsită spânzurată de un nuc din curtea casei sale, relatează observatorulph.ro.

În cursul zilei de joi, fata, care locuia cu tatăl ei

şi cu iubita acestuia, era supărată și le-a mărturisit apropiaților că îi era dor de mama și că ar vrea să meargă la ea.

A doua zi era acasă cu mama vitregă și fiul acesteia, cărora le-a zis că merge în grădină să se plimbe. Însă după câteva minute a fost găsită spâzurată de către aceștia. Medicii chemaţi de urgenţă nu au mai putut să facă nimic pentru ea.

Fata nu a lăsat niciun bilet de adio, astfel că motivele motivele sinuciderii sunt, până acest moment, doar presupuneri făcute de apropiați. @Stirile ProTv (24.04.2018)

Citeste si „PARINTII MUNCESC AFARA, COPIII SUFERA IN TARA! @ASTA-I ROMANIA! KANAL D ROMANIA” @Asta-i Romania! Kanal D Romania

Un gând despre &8222;Atentie! Comunica zilnic cu copilul tau si asculta ce-ti spune! Comunicarea este importanta pentru parinti si vitala pentru copii!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s