O tanara din Arges a incercat sa-si ia viata. Mama fetei plecase in strainatate, iar de anul trecut a abandonat scoala

ambulanta_81023600_93974200O tânără de 18 ani din municipiul Curtea de Argeș a încercat să-și ia viața duminică după-amiaza. Fata a profitat că era singură în apartament și a vrut să se spânzure. Din fericire ea a fost găsită la timp de către persoana cu care locuia în apartament și care a alertat un vecin. Cei doi resuscitat-o pe tânără până a sosit ambulanța. Fata, care prezenta semne vitale, a fost transportată la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș.

Alarma la Serviciul Unic de Urgență 112 a fost dată de persoană care a găsit-o în locuința situată pe bulevardul Basarabilor, din Curtea de Argeș. La fața locului s-a deplasat un echipaj cu medic și unul de poliție. Fata a fost salvată și internată în Spitalul Municipal Curtea de Argeș pentru tratament și investigații medicale. Potrivit medicilor starea ei este stabilă.

Primele date indică faptul că tânăra a abandonat școala anul trecut când era în clasa a-X-a, iar mama sa a plecat ieri la muncă în Anglia. Polițiștii încearcă acum să afle motivele care au determinat-o pe tânără să recurgă la acest gest extrem, nefiind excluse problemele școlare și familiale, dar nici un eșec în dragoste.
@mditv.ro 09.07.2018

Adera si tu la campania Comunica zilnic cu copilul tau si asculta ce-ti spune.
Comunicarea este importanta pentru parinti si vitala pentru copii.

 

 

 

 

Un gând despre &8222;O tanara din Arges a incercat sa-si ia viata. Mama fetei plecase in strainatate, iar de anul trecut a abandonat scoala&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s