Preşedintele ADRI, despre comentariile unui politician italian privind românii: „Suntem revoltați şi dezgustaţi!”

Românii din Diaspora au reacţionat faţă de declaraţiile şocante ale lui Luciano Romanella, candidat al Ligii Nordului la consiliul oraşului Fermo (Italia), cu privire la alegătorii străini, în special a românilor, despre care spune că „sunt o gloată”.

„Suntem dezgustaţi de declarațiile candidatului Luciano Romanella, candidat al Ligii Nordului la consiliul orasului Fermo, cu privire la alegătorii străini, despre care spune că sunt o gloată pe care nici Dumnezeu nu mi-o poate lua. Asa îşi defineşte electoratul său Luciano Romanella, candidat al Ligii la consiliul orașului Fermo. În trecut, printre activiștii pentru drepturile animalelor, Romanella deține proprietăți pe care le închiriază imigranților și prostituatelor. «Pe mine, a spus el, nimeni nu mă deranjează, electoratul meu este inabordabil, 50 la sută sunt români. Mâine seară iau cina cu ivorienii, sunt 39 de voturi matematice. Am o «echipă» pe care nici Tatăl Etern nu mi-o poate lua, înțelegi?». Ce-ar fi făcut Luciano Romanella fără imigranții care îi închiriază proprietățile, fără străinii care contribuie cu 9% din PIB-ul italian? Este clar că cuvintele lui  Romanella sunt rezultatul ipocriziei și al lipsei totale de respect pentru cetățenii străini, care locuiesc în Italia”, a declarat, pentru Ştiridiaspora, Silvia Dumitrache, preşedintele ADRI (Associazione Donne Romene in Italia).

Citeste si: Candidat la alegerile în Italia atacă dur Diaspora: „Românii şi curv**le, o gloată de la care aștept voturi”

„Români, mergeți la vot, informați-vă și evitați să votați pentru cei care demonstrează că nu cunosc sau nu respectă democrația și legislația țării în care trăiesc. Ar fi util ca mai mulți români, mai mulți cetățeni de origine străină să candideze, doar astfel vom putea obține recunoașterea valorii și a drepturilor noastre. Cine votează contează! Votăm doar pentru cei care ne respectă!!”, a declarat, pentru Ştiridiaspora, Silvia Dumitrache, preşedintele ADRI (Associazione Donne Romene in Italia). @Stiri Diaspora 18.09.2020

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s